PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 19 mars 2012

Rockfon Color-all™

Aldrig förr har färger låtit så bra!

Nya arkitekturtrender och en ökad efterfrågan på marknaden har inspirerat Rockfon till ett helt nytt färgsortiment för akustiska undertak: Rockfon Color-all.

34 exklusiva färger, 6 inspirerande teman

Rockfon Color-all är ett nytt färgsortiment som skapats i samarbete med Carlin International, en internationell, kreativ och trendsättande reklambyrå. Med utgångspunkt från de sociala tendenser som påverkar både företaget och arkitekturen erbjuder Rockfon Color-all ett modernt och levande färgsortiment för varje miljö.

Rockfon Color-all kan ingå i många olika typer av undertakslösningar där kombinationen av färgade undertak och inredningsdesignen bidrar till att skapa behagliga miljöer inom vårdsektorn, spektakulära omgivningar inom kultur- och fritidsområdet, vänliga och välkomnande skolor och kontorsmiljöer samt attraktiva butiker.

Egenskaper och hållbarhet

Användning av ny teknologi och nya produktionstekniker har resulterat i mycket hållbara och homogena färger. Rockfon Color-all har en förbättrad slät och mattblank yta som bidrar till att färgerna återges mer naturligt. De 34 färgerna finns med kanter för dolt, delvis dolt och synligt montage i många olika dimensioner, vilket ger optimal designfrihet. Rockfon Color-all kombinerar hög ljudabsorption (αw=0,95-1,00) med bästa brandklass (A1 och A2-s1,d0). De är formstabila vid upp till 100 % RF och har därmed lång livslängd.

Läs mera om Rockfon Color-all


  > ALLA NYHETER
  ALLA NYHETER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order