PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 22 november 2011

VertiQ®

En elegant och hållbar väggabsorbent från Rockfon

VertiQ är en estetiskt tilltalande och hållbar väggabsorbent med goda ljudabsorberande egenskaper   Komplettera ett befintligt undertak eller installera som enda absorbent?VertiQ väggabsorbent kan förbättra ett rums akustik när optimal akustik inte kan uppnås av själva undertaket eller när undertakets egenskaper inte kan möta ställda krav och prestandanivåer.

Modern look och känslaVertiQ är en modern och elegant väggabsorbent som passar väl in i rummets arkitektur och kompletterar Rockfons produktsortiment. Ytskiktet är en väv som finns i två kulörer, vit och mörkgrå. VertiQ har en hållbar yta som är mycket slagtålig, vilket gör den idealisk att använda i t.es. klassrum, korridorer och sporthallar.

Unikt fästbleck – snabb och enkelt montageVertiQ är en mycket flexibel lösning och skivorna kan monteras både vertikalt och horisontellt utan att man behöver ta hänsyn till väggens dimensioner. Detta ger otaliga möjligheter när det gäller designen. Det unika fästblecket som utvecklats speciellt för VertiQ gör att montage såväl som demontage är snabbt och smidigt. Det är inte möjligt att demontera väggabsorbenterna för hand, vilket gör dem till en säker lösning i skolor och andra offentliga byggnader. Det behövs ett specialverktyg för att demontera väggabsorbenterna.

Läs mer om VertiQ® här

 


  > ALLA NYHETER
  ALLA NYHETER
  Contact

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order