PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 22 september 2014

Hur kan man skapa obegränsat kreativa, akustiska undertakslösningar?

Med Rockfon Eclipse öar som nu finns i alla färger och former.

Vilken färg och form som helst

Designmöjligheterna med ROCKFONs eleganta, ramfria ö-sortiment Rockfon Eclipse utvidgas ytterligare genom lanseringen av ett specialsortiment för färg och form. Rockfon Eclipse öar finns i ett näst intill obegränsat antal färger enligt Natural Color System® (NCS) och kan beställas i poster om endast 1 krt.

Öarna finns fyrkantiga, runda och i andra geometriska former, men också i specialutförande med total designfrihet. De fyrkantiga formerna har en skarp kant, med en diskret och elegant fas, medan övriga former har en minimalistisk rak kant. Vita- och andra ljusa kulörer har dessutom bra ljusreflektion, vilket reducerar behovet av artificiellt ljus.

Goda produktegenskaper

Rockfon Eclipse har en kärna av stenull och en slät och slitstark yta. Rockfon Eclipse monteras snabbt och lätt med wire på olika typer av bjälklag (betong, trä, stål). Det är en bra lösning i rum där traditionella nedpendlade undertakslösningar inte kan användas. Rockfon Eclipse kan användas i alla typer av miljöer (kontor, skolor, restauranger och i detaljhandeln). De kan bidra med en ny dimension vid renovering såväl som nybyggnation.

De frihängande öarna ger enkel åtkomst till installationer och tillåter luften att flöda fritt i rummet. Detta gör att det är idealiskt att använda Rockfon Eclipse i byggnader som utnyttjar termisk massa. Termisk massa kräver att luften kan cirkulera fritt och taket kan därför inte täckas av ett traditionellt nedpendlat undertak. Hårda, ljudreflekterande material, som t.ex. betong, ger dålig akustik. Rockfon Eclipse förbättrar akustiken radikalt eftersom den absorberar ljud från två sidor, samtidigt som den tillåter luften att cirkulera fritt.

Rockfon Eclipse erbjuder god brandsäkerhet och förblir formstabil vid upp till 100 % RF. Detta gör Rockfon Eclipse till en hållbar lösning som erbjuder designers obegränsad frihet – och ger fastighetsägare ro i sinnet.


> ALLA NYHETER
ALLA NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order