PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 21 september 2015

ROCKFON lanserar sitt vitaste undertak någonsin: ROCKFON® Blanka™

Efter år av forskning och utveckling lanserar vi ROCKFONs slätaste och vitaste undertak någonsin.

Ett helt vitt undertak har alltid stått högt på önskelistan inom inredningsarkitekturen, men är också mycket svårt att uppnå utan att göra avkall på andra viktiga egenskaper – fram till nu. ROCKFON har frågat arkitekter, entreprenörer och fastighetsägare hur de verkligen vill att ett undertak ska se ut och efter år av forskning och utveckling lanserar vi ROCKFONs slätaste och vitaste undertak någonsin: ROCKFON® Blanka™.

Extravitt undertak med mycket god ljusreflektionn

Genom att använda en färg som normalt används inom den amerikanska rymdindustrin på högpresterande stenullsskivor, har ROCKFON utvecklat en slitstarkt, helmatt undertaksskiva som dessutom är synbart slätare och väsentligt vitare. De extravita ROCKFON Blanka skivorna har mycket god ljusreflektion och ljusdiffusion för att maximera spridningen av det naturliga ljuset. Oberoende tester visar att ROCKFON Blanka har en ljusreflektion på mer än 87% och ett L-värde över 94, vilket gör det till vårt vitaste undertak någonsin.

Riktningsoberoende yta och lång livslängd

Tack vare den speciellt utvecklade färgen har ROCKFON Blanka undertaksskivor en helt riktningsoberoende yta som gör den snabb att montera minskat spill. Ytans antistatiska egenskaper gör att ROCKFON Blanka tål att exponeras för damm på arbetsplatsen. Ytans hållbarhet har testats och ROCKFON Blanka rankas högst i sin klass. Den speciella färgen gör det lätt att torka av smuts med en vanlig fuktig trasa. Designad för att tåla dagligt slitage har dessa robusta undertaksskivor 15 års garanti, vilket säkerställer en lång livslängd för fastighetsägaren.

ROCKFON Blanka har utöver allt detta stenullens alla goda egenskaper: god akustik och brandsäkerhet samt bra formstabilitet. Alla ROCKFON Blanka undertaksskivor tillverkas av upp till 42% återvunnet material och är helt återvinningsbara.


Länkar


> ALLA NYHETER
ALLA NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order