PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 9 maj 2016

NY VÄGGABSORBENTSBROCHYR - ROCKFON® VERTIQ®

Byggregler ökar behovet av extra akustikreglering och ibland är inte ens de bästa akustikundertaken nog för de nyaste byggreglerna. Därmed kan det vara nödvändigt att tänka i andra banor med nya lösningar som t.ex. väggabsorbenter.

På ROCKFON kan vi erbjuda ett brett sortiment av väggabsorbenter. Vi har nu samlat hela sortimentet i en ny broschyr, för att göra det lättare för dig att hitta precis den lösning som passar för ett projekt.

Många saker spelar in när man skall väja en avkustisk vägglösning: Hur många extra väggabsorbenter är det behov av, den estetiska looken och inte minst användningsområdet. För att kunna möta efterfrågan i just ditt prouketk finns ROCKFON VertiQ i många varianter. I sortimentet ingår designlösningar, slagtåliga lösningar och standardlösningar.

Eftersom väggabsorbenter av naturliga skäl ofta placeras på en höjd som innebär att de utsätts för beröring, har vår nya broschyr stort fokus på slagtålighet. För ROCKFON är det viktigt att den lösningarna är hållbara och ser snygga ut över lång tid.

Det bästa för både barn och arbetsmiljö

På Förskolan Tippen hade slagtålighet och akustisk reglering högsta prioritet när de valde väggabsorbenter till sitt nya lekrum. ROCKFON har intervjuat förskolechefen om orsakerna till varför man valde ROCKFON VertiQ Metal. Läs mycket mer om detta i vårat referensgalleri.

En total överblick

Vill du veta mer om ROCKFON VertiQ är det bara att beställa broschyren eller ladda ner den här. I brochyren kan du läsa mycket mer om ROCKFON VertiQs egenskaper och hitta inspiration från alla bilderna.


Läs mer


> ALLA NYHETER
ALLA NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order