PRODUKTSÖKNING

NYHETER

ALLA NYHETER

den 16 september 2016

EN PERFEKT FUSION AV FORM OCH FUNKTION MED PRISBELÖNT DESIGN

Ny version av det prisbelönta designundertaket ROCKFON Fusion®

Den populära undertakslösningen ROCKFON Fusion lanseras nu i en ny och bättre version. Förbättrad produktionsteknologi gör produkten till en mer ekonomisk lösning som är betydligt enklare att montera.

Ny optimerad version av ROCKFON Fusion

Det enklare och därmed mer ekonomiska montaget uppnås genom att vi tagit bort tvärprofilerna. Detta ger färre antal komponenter att montera och dessutom lägre materialkostnader. ROCKFON Fusion finns med två olika ytor – ROCKFON Fusion® Sonar® och ROCKFON Blanka® Fusion®. ROCKFON Blanka® ytan är helt riktningsoberoende, vilket betyder att både montagetiden och spillet minskas.

Se ljuset på lång sikt

Att ROCKFON Fusion nu kan fås med ROCKFON Blanka ytan ger ytterligare en ekonomisk fördel på lång sikt. ROCKFON Blanka har med sin unika extravita yta en helt enastående ljusreflektion och ljusdiffusion.

Med ett L värde på 94+ får du en dokumenterat bättre användning av arbetsplatsen: Dagsljuset sprids längre in i lokalen och med ROCKFON Blanka ökar därmed ytan som håller en dagsljusfaktor på minst 2%. Som arkitekt betyder det att du har möjlighet att på ett bättre sätt utnyttja öppna och breda kontorslandskap

Fusion av form och funktion

ROCKFON Fusion är en toppmodern undertakslösning som ger ett exlusivt uttryck. Ett extravitt designundertak som har utvecklats med fokus på både estetik och funktion. ROCKFON Fusion är en perfekt fusion av form och funktion. Den har en helt unik identitet som framträder lugnt och stringent – och samtidigt är den en lek med långa, rena linjer som understryker ett rums riktning. Aluprofilerna tillför dessutom rummet en extra dimension och andas kvalitet.

Du kan läsa mycket mer om ROCKFON Fusion och bli inspirerad av bilderna i vår nya broschyr.


Läs mer


> ALLA NYHETER
ALLA NYHETER
Contact

Basket

Samples

    Documentation

      Place order