PRODUKTSÖKNING

Hållbarhetsdokumentation

För att göra det enkelt att dokumentera effekterna av att använda olika ROCKFON produkter i förhållande till certifieringssystem eller byggprojekt med särskilda krav, har vi utvecklat en rad hållbarhetsdeklarationer för våra mest populära ROCKFON produkter.

Om du är ute efter att certifiera en byggnad med  LEED®, BREEAM®, DGNB® eller liknande, kan ROCKFON hjälpa dig att nå dina mål genom att leverera produkter och lösningar med dokumenterade egenskaper.

Produkthållbarhetsdeklaration

Vår nya produkthållbarhetsdeklaration är perfekt för arkitekter, konsulter och fastighetsägare.  Med utgångspunkt från de stora hållbarhetssystemen inom byggnation, ger detta dokument en rättvis och lättläst produktöversikt med relevant information om hållbarhetsfrågor.

Bara välj den produkt som är relevant och ladda ner.

Miljövarudeklarationer

Vi har förenklat våra miljövarudeklarationer (EPD) för att det skall bli lättare att få tillgång till ROCKFON produkternas miljöprofil. Vi har nu två miljövarudeklarationer tillgängliga. En för produkter med hög densitet och en för produkter med låg densitet.

   Miljövarudeklarationer (EPD) - låg densitet

   Miljövarudeklarationer (EPD) - hög densitet

Vänligen kontakta den lokala ROCKFON representanten om du inte hittar den dokumentation du söker. 

Hållbarhetsbroschyrer 

Ladda ner och läs ROCKWOOL Sustainability Report för en detaljerade överblick över ROCKWOOL Gruppens engagemang och målsätting i hållbarhetsfrågan, samt vår hållbarhetsprofil.

Ladda ner våra broschyrer om hållbarhet och läs mer om våra upcyklingprocesser och ROCKFONs engagemang inom hållbarhet.

  Contact

  Produktsökning

  Basket

  Samples

   Documentation

    Place order