order-bucket

Vi tillbringar 90 % av vår tid inomhus. Återkommande studier har visat att byggnaderna där vi bor, arbetar, studerar och kopplar av har en omfattande påverkan på vår hälsa, vårt välbefinnande och vår produktivitet. Därför är det hög tid att detta återspeglas i vår byggnadsmiljö. 

Läs mer om WELL Building Standard™, världens första byggnadsstandard som enbart lägger fokus på hälsa och välbefinnande.

Delta i vårt exklusiva webbinarium

Vill du veta mer om hur du förbättrar hälsan och välbefinnandet inomhus? Delta i vårt exklusiva 30 minuter långa webbinarium för att få veta mer om WELL Building Standard Certification samt de senaste trenderna inom byggbranschen.

På webbinariet kommer en ledande expert på området, Olga Turner, att tala om:

  • Översikt över WELL Building Standard™
  • Fokus på viktiga egenskaper hos WELL Building Standard™
  • Fallstudier avsedda att fungera som inspiration för ditt nästa projekt

Webbinariet kommer att äga rum den 24 september, 2019 kl. 11.00 till 11.30.

Webinar
24 september 2019
11:00 - 11:30

Delta i vårt webbinarium

Så designar du inspirerande byggnader med fokus på människors hälsa och välbefinnande

Webinaret hålls på engelska.

International WELL Building Institute™ (IWBI™) går i täten för den globala rörelsen för att förvandla våra byggnader och samhällen på ett sätt som får människor att trivas och må bra. Det är IWBI som ligger bakom banbrytande WELL Building Standard™.

WELL är ett ledande verktyg för att främja hälsan och välbefinnandet i byggnader världen över. Du kan certifiera din byggnad eller bara tillämpa principerna på ditt kontor, din fastighet eller annan yta för att utnyttja WELLs flexibla ramverk i syfte att förbättra människors hälsa och upplevelse genom design.

Logo, International WELL Building Institute, member mark
rockfon