Rockfon anställer projektkonsulent med fokus på relationer

12 mars 2019

Behovet av smarta lösningar som främjar en bra inomhusmiljö utan att kompromissa med estetiken har aldrig varit större. Rockfon, en av de ledande leverantörerna av akustiska undertakslösningar, anställer nu en projektkonsulent med fokus på att främja relationen med kunder och arkitekter för att möta framtidens krav.

Projektkonsulent Calin Papp

Calin Papp, ny projektkonsulent på Rockfon

Hos Rockfon kan man tydligt märka att efterfrågan på akustiska lösningar ökat markant, särskilt inom kontor, skolor och sjukhus. För att möta efterfrågan på bästa sätt krävs både expertis och förmågan att kunna skapa goda relationer med såväl kunder som arkitekter. Av den anledningen har Rockfon valt att anställa Calin Papp som projektkonsulent.

Erfaren projektsäljare med ett öga för design

Calin kommer från FalckDesign och har många års erfarenhet bakom sig som projektsäljare, med ansvar för att koordinera och styra projekt tillsammans med bland annat arkitekter, beställare och byggföretag. Med utgångspunkt i Västsverige kommer Calin att vara en viktig del av organisationen.

Peter Fritzon, försäljningchef hos Rockfon, välkomnar anställningen av Calin. Han betonar samtidigt vikten av goda samarbeten, speciellt i tider där kreativiteten när det kommer till design har få gränser och nutidsmänniskan är allt mer kritisk.

Akustiklösningar är något man väljer med stor noggrannhet och i det ligger även att samtliga parter känner förtroende för varandra och att samarbetet fungerar. I slutänden är det ju trots allt goda samarbeten som ger goda resultat. Genom att anställa en person som Calin är vår ambition att ytterligare stärka relationen med kunder och arkitekter för att skapa större värde genom hela processen. Det i sin tur säkrar att vi kan fortsätta leverera akustik av högsta klass och möta marknadens krav.

Calin Papp arbetade sin första arbetsdag hos Rockfon den 7 januari 2019

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till alla medarbetare