Sov gott
0

av resenärerna säger att ett tyst hotellrum är avgörande för nattsömnen.*

Bullriga restauranger
0

har lämnat en restaurang i förtid på grund av obehaglig ljudnivå.**

Källor
Bullerexponering
0

Den höga ljudnivåexponeringen för 25 % av sportinstruktörerna i undersökta simhallar eller gym.***

Ge dina gäster en fantastisk filmupplevelse

Inför ett Biobesök ser de flesta fram emot en härlig upplevelse med goda vänner, en romantisk date eller en trevlig stund med familjen. Förväntningarna finns där redan och biografens interiör måste leva upp till dem.

Bygg upp rätt stämning med färgade undertak i såväl biosalongen som i entrén och i loungeområdet. Vår broschyr kan hjälpa dig att göra rätt val av undertak i nästa biografprojekt

 

Cinemes Centre Splau, Coloral Th 40 Black A-edge, Baffles Deco 40, leisure movie theatre

Ge gästerna den bästa upplevelsen på restaurangen

Vi har nog alla varit på en restaurang med för mycket buller och störande ljud. Fokus flyttas bort från maten, och vi pratar högre och högre utan att kunna höra vad andra säger. Samtidigt ser vi att servitörerna blir ouppmärksamma och stressade, för att de inte kan höra vad gästerna säger.

Upplevelsen av ett restaurangbesök är nära kopplad till ljudnivån och ljuset och designen ska inte äventyras för att lösa det. Akustiska undertak är det som behövs för att snabbt uppnå bra akustik i restauranger.

FR, Restaurant 'Le Petit Sabayon', Morangis (Paris), Leisure, Rockfon Eclipse (island), A edge, 1760x1160x40, White, Restaurant

Fallstudier