order-bucket

Om oss

Vi erbjuder akustiska stenullslösningar för undertak och väggar som utgör en snabb och enkel metod för att skapa vackra och bekväma utrymmen.

Vilka är vi

Rockfon är del av ROCKWOOL-koncernen som specialiserar sig på att tillhandahålla ett komplett undertakssortiment till våra kunder genom att kombinera akustiska stenullsundertak med Chicago Metallic-bärverk och olika tillbehör.

Våra ljudabsorberande undertaks- och vägglösningar utgör en snabb och enkel metod för att skapa vackra och bekväma utrymmen. De är slitstarka och enkla att installera, de skyddar människor från buller och brandspridning och bidrar samtidigt på ett konstruktivt sätt till en hållbar framtid.

För att komma till rätta med starkt negativ miljöpåverkan kopplad till byggbranschen implementeras projekt och teknik, som upcycling, som syftar till att ta tillvara på spillmaterial så att det kan användas till produkter med kommersiellt värde.
Hållbarhet
Säljkontor
0

Med egen representation i många länder runtom i världen står vi redo att hjälpa dig att hitta rätt undertakslösning.

Kontakta oss
Produktionsanläggningar
0

Med produktionsanläggningar i Nordamerika, Europa och Asien är våra produkter aldrig långt borta.

Produkter
Personal
0

Vi presenterar ständigt nya, spännande tjänster över hela ROCKWOOL Group.

Jobba på ROCKWOOL

Bli en del av ROCKWOOL Group

Eftersom vi ingår i ROCKWOOL Group kan vi erbjuda spännande arbeten över hela världen. Följ länken för att se alla lediga tjänster inom ROCKWOOL Group.

rockfon