Akustiska väggskivor ger lantlig känsla i kontorslandskap

1 januari 1

Väggskivor med en vag doft av hö och med vilda blommor på själva ytan passar perfekt in i miljön på kommunikationsbyrån AgriKom, som är specialiserad på lantbruk. Därför pryder nu de akustiska väggskivorna, Rockfon Senses det öppna kontorslandskapet. Väggskivorna säkerställer god akustik och med sin yta av torkade växter förstärker de den lantliga känslan.

En innovativ akustikisk väggskiva pryder kontoret hos AgriKom

En innovativ akustikisk väggskiva pryder kontoret hos AgriKom

1/1

En hyllning till naturen

Det är den österrikiska tillverkaren Organoid som levererar filmen av torkade växter och blommor som gör Rockfon Senses näst intill levande. Dekorfilmen är av högsta kvalitet och en del av blommorna har till och med lagts dit för hand. Hos AgriKom väljs lösningen i en design med hö och färgglada vilda blommor som avger en diskret doft:

”Väggabsorbenten bidrar till att förbättra de akustiska förhållandena i vår öppna kontorsmiljö. Det är en naturlig del av vår vardag att ha professionell sparring tvärs över skrivborden och att prata mycket i telefon, säger Jacob Teilmann Andersen, vd för AgriKom. Han fortsätter:

"Förutom att ljudet har förbättrats är det häftigt att designen bjuder in naturen och knyter an till det arbetar med här på kontoret. Väggskivan för in lite natur på kontoret mitt i city. Den är lätt att hänga upp på väggen och gav omedelbart en bättre ljudmiljö.”

Man skulle kunna hävda att väggskivorna framstår som konst, även om det egentligen inte är deras främsta syfte. Men de vackra skivorna har en perfekt tjocklek och är snygga att se på, samtidigt som de utstrålar bra kvalitet och der ett naturligt lugn eftersom de har en akustisk effekt.

Wallpaper Organoid
1/1
1/1
1/1
Förutom att ljudet har förbättrats är det häftigt att designen bjuder in naturen och knyter an till det arbetar med här på kontoret

Jacob Teilmann Andersen

Administrativ Direktör hos AgriKom
Error rendering content