Byggnaden får en vacker ansiktslyftning med utmärkt akustik

Solutions Rent Co-working Office-byggnaden ligger i den nyrenoverade Raczyński-komplexet, Warszawa-arkitekturens pärla. "Trots att den har en fullt funktionell kontorsinredning, påminner stilen om ett mysigt kafé eller lägenhet. Elegans och detaljrikedom förstärker känslan av hög kvalitet." – säger Emilia Wójcicka, designer med ansvar för inredningen på kontoret.

Idealiska arbetsförhållanden

Att skapa en snygg inredning som bjuder in till samarbete, var en utmaning för inredarna. De var tvungna att skapa ideala förutsättningar för arbetet med ett ständigt flöde av olika användare som har olika stil och specialicering i arbetet. Interiören måste vara mångfaldig, ge möjlighet att hitta rätt arbetsplats, möjliggöra fri kommunikation, stimulera kreativitet och vara inspirerande. Därför skiljer rummen sig från varandra.
 
Interiörens designbas har blivit en klassisk och tidlös kombination av vitt, svart och grått, som berikats med djärva färger på väggarna i de kreativa arbetsrummen, olika tyger, målningar och mattor. Glaspartier och dörrar har spröjs och väggarna en typ av stuckaturer. Denna interiör är en elegant design med uppmärksamhet på de minsta detaljerna.

Minimalistisk akustisk design

Akustisk komfort i konferensrummen säkerställdes av Rockfon Mono Acoustic undertak. Formgivarna valde denna lösning tack vare dess minimalistiska design, som perfekt matchade den eleganta interiören.
 
"Akustiska produkter som används i interiörer måste fylla sitt syfte till perfektion, men framför allt vara helt, integrerade i ytan. För mig är det uppenbart att det är det som inredningsarkitekter i Polen och i världen strävar efter," tillägger Emilia Wójcicka från The Design Group.

Solutions Rent Co-working Office

Solutions Rent Co-working Office
plac Stanisława Małachowskiego 2,
00-001 Warszawa,
Polen

1/10

Solusions Rent Co-working Office

Land:Polen
Arkitekt:The Design Group
Fotograf:Bartosz Makowski
Produkter:Rockfon Mono® Acoustic, Rockfon® Eclipse
Kant:A
Modulstorlek:1160 x 1160

Related case studies