Vi tillbringar 90 % av vår tid inomhus. Det är dags att vi sätter fokus på hur inomhusmiljön påverkar inte bara byggnaders energiförbrukning utan även vår hälsa och vårt välbefinnande. Som inspiration till hur man kan öka välbefinnandet presenterade det här Rockfon-webbinariet hur WELL Building Standard™ kan tillämpas i kontorslokaler.

Se vårt webbinarium on demand  

Missa inte att ta del av all spännande kunskap på Rockfon-webbinariet om hur du designar inspirerande byggnader med fokus på människors hälsa och välbefinnande. Lyssna på huvudtalaren Olga Turner, ackrediterad WELL Building Standard™-expert och medlem i Royal Institution of Chartered Surveyors samt chef och medgrundare av Ekkist. 

På webbinariet tog Olga Turner upp följande:

  • Översikt över WELL Building Standard™
  • Fokus på viktiga egenskaper hos WELL Building Standard™
  • Fallstudier för att ge dig inspiration inför ditt nästa projekt
MEC,Malmö,Sweden,USG Donn T24,Juul & Frost Arkitekter,Wihlborgs Fastigheter,Intermontage AB,ROCKFON Sonar,X-edge,600x600,white

Så designar du inspirerande byggnader med fokus på människors hälsa och välbefinnande

Se webbinarieinspelningen (på engelska).

International WELL Building Institute™ (IWBI™) går i täten för den globala rörelsen för att förvandla våra byggnader och samhällen på ett sätt som får människor att trivas och må bra. Det är IWBI som ligger bakom banbrytande WELL Building Standard™.

WELL är ett ledande verktyg för att främja hälsan och välbefinnandet i byggnader världen över. Du kan certifiera din byggnad eller bara tillämpa principerna på ditt kontor, din fastighet eller annan yta för att utnyttja WELLs flexibla ramverk i syfte att förbättra människors hälsa och upplevelse genom design.

Logo, International WELL Building Institute, member mark