order-bucket

BIM objekt optimerar byggnadsdesignen

09 juni 2017

Du kan ha stor nytta av att använda våra BIM objekt som ett komplett design-, analys- och dokumentationsverktyg för hela byggprojekteringen från koncept till konstruktion.

news article, bim library, bim objects, rockfon

Filerna är optimerade för användare som frekvent använder BIM objekt och det antalet växer ständigt. Rockfon produkterna som finns som BIM objekt har laddats med alla tillgängliga ytor och anger produktdetaljer som modulstorlek, färg och material.

Enkel tillgång

Det är lätt att få tillgång till våra BIM objekt via vår egen hemsida eller på www.bimobjects.com. du kan vara säker på att alla objekt är uppdaterade med korrekt produktdata.

Alla våra BIM objektfiler är kompatibla med både ArchiCad och Revit och biblioteket uppdateras löpande med nya produkter tills biblioteket är komplett.

Om Rockfon

Rockfon erbjuder kompletta undertakssystem där vi kombinerar undertaksskivor av stenull med olika typer av bärverk och accessoirer. Våra undertakslösningar erbjuder snabba och enkla sätt att skapa vackra och bekväma utrymmen. Produkterna är lätta att montera, har lång livslängd och skyddar människor från oljud och brandspridning, samtidigt som de bidrar till en hållbar framtid.

rockfon