Rockfon kombinerar innovation och inspiration i nya numret av Inspired By You

26 oktober 2017

Det fjärde numret av Inspired By You binder samman historier, människor och idéer som förändrar vår uppfattning om akustikens påverkan på inomhusmiljön och design.

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

Rockfon® Mono® Acoustic installed in the restaurant of Llaut Palace Hotel on Mallorca, Spain

Vi är stolta över att presentera det nya numret av Inspired By You. Magasinet finns för nerladdning på Rockfons hemsida.

Sedan lanseringen av första numret 2012 har vi fyllt numren med engagerat innehåll. En kombination av relevanta artiklar och snygga bilder som vi hoppas utmanar betraktarens fantasi. Detta nummer är inget undantag.

Design för framtiden

I detta senast nummer av Inspired By You visar vi olika utrymmens akustik, design och konstruktion - från restauranger och kontor till museum som huggts ut ur berget och en prisbelönt. Vi har talat med arkitekter, fastighetsägare och projektledare från hela världen som har arbetat med dessa otroliga projekt och som vill dela med sig av historien kring dem."Vi reste till Belgien och talade med Lara Muller från Blue Building.

Institute om hur viktigt det är med trivsel och produktivitet och hur man kan skapa utrymmen med ett användarcentrerat perspektiv. Vi talade med Oxfordprofessor Charles Spence om vetenskapen bakom buller och hur det kan inverka på smakupplevelsen vid ett middagsexperiment.

Vi fick möjlighet att sitta ner med Kasper Stoltz från Language of Space och höra om hans pionjärsfilosofi för 2000-talets skola. Vi intervjuade också projektdirektören för Belgiens största skolrenoveringsprojket, PPP Schools of Tomorrow projektet, och fick höra mer om hur man genomförde 182 projekt för att förbättra inomhusmiljön, akustiken och tillgängligheten i framtidssäkrade skolor runt om i Flandern.

Relaterade nyheter