Förbättrad Rockfon® Eclipse™ ö lyser upp rum med sin nya extravita yta

11 januari 2017

En arkitekts dröm, nya förbättrade Rockfon Eclipse en ramlös ö.

Rockfon Eclipse® Islands installed in the open plan office space of IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Rockfon Eclipse® Islands installed in the open plan office space of IIH Nordic, Copenhagen, Denmark

Släpp in ljuset

För att framhäva ett rums egenskaper har Rockfon bytt ut Rockfon Eclipse gamla yta till den överlägset extravita Rockfon Blanka® ytan.

Denna mervärdesprocess skapar en ramlös ö som kan bidra till att sprida naturligt ljus i rummen, samtidigt som rumsakustiken förbättras. Den höga ljusreflektionen och ljusdiffusionen bidrar till energibesparingar eftersom det naturliga dagsljuset utnyttjas på ett mer effektivt sätt.

Rockfon Eclipse har fått en mer hållbar yta tack vare Rockfon Blanka ytans antistatiska egenskaper. Detta betyder att en Rockfon Eclipse ö bättre står emot smuts och dagligt slitage, vilket ökar produkternas livslängt.

En skarpare framtoning

Genom att byta ut den gamla fasade B kanten har Rockfon Eclipse nu fått en mer modern, minimalistisk A kant som kompletterar den visuella helheten i rummet på ett raffinerat sätt.

Öar används ofta när man behöver akustikreglering och man prioriterar en enkel och modern design. Den förbättrade Rockfon Eclipse svarar upp till dessa utmaningar med en rak A kant och en elegant extravit yta.

Ett nytt wire-kit har utvecklats som tillför en elegant look och ytterligare förfining till den akustiska lösningen, Rockfon Eclipse.

Mängd per beställning

För att öka kundtillfredställelsen har Rockfon minskat antalet Rockfon Eclipse skivor per förpackning. Tidigare innehöll en kartong 4 skivor, men nu har vi utökat förpackningssortimentet och kan även erbjuda kartonger med 2 skivor

Related news