Rockfon® Mono® Acoustic: Mer än ett undertak

3 april 2017

Modern monolitisk arkitektur kräver obrutna, utrycksfulla ytor. Modern byggnadsdesign behöver god akustik, bekvämlighet och flexibilitet. Rockfon® Mono® Acoustic har allt detta vilket ger fantastiska resultat

1/4

Tredje generationens Rockfon Mono Acoustic är mer än ett undertak, det är en lösning som designats för att förstärka skönheten i monolitisk design samtidigt som den bidrar med en hel värld av praktiska fördelar. Det här är bara fem av dem.

  • Slätare än någonsin:  Den nya akustikputsen innehåller marmorpulver som ger ytan en elegant och slät struktur som kompletterar alla typer av inredningsdesign.
  • Ljusare och vitare:  Den nya ytan har så hög ljusreflektion som 87 %, vilket skapar en bekväm arbetsmiljö och den har en extremt vit yta med ett L värde på 94.5.
  • Alla utrymmen i alla typer av projekt:  Rockfon Mono Acoustic passar i små och stora projekt eftersom den kan installeras med långa skarvfria spännvidder, som öar eller på väggen. Den är idealisk inom handeln, kontor, skolor och andra offentliga miljöer.
  • Forma den överallt:  Den kan monteras slätt, lutande eller böjd. I ett nedpendlat bärverk eller direktmonterad. I taket eller på väggen.
  • Ljudabsorption Klass A (αw: 0.95 1.00):  Håller den monolitiska designen så ren som möjligt eftersom inga andra absorberande material behövs.

Genom att använda vårt nätverk av certifierade entreprenörer får du fördelen av en helhetsservice tillsammans med teknisk support på plats, vilket skyddar din investering.

När en monolitisk design behöver mer än bara ett undertak är det hög tid att använda Rockfon Mono Acoustic.

Relaterade nyheter