Läs Grid News

31 augusti 2018

Varje nummer av Grid News innehåller relevanta nyheter för entreprenörer och montörer, såsom: produktnyheter, tips och tricks vid montage.

Rockfon® System Ultraline E™ ger enkel integration av mellanväggar, ljusarmaturer och butiksskyltar via det smala spåret i profilerna.

Rockfon® System Ultraline E™ ger enkel integration av mellanväggar, ljusarmaturer och butiksskyltar via det smala spåret i profilerna.

I den senaste utgåvan visar vi de många användningsområdena för vårt DLC-clips och hur du kan spara tid när du t.ex skall installera undertak mellan diverse serviceinstallationer. Se också montagevideon för Rockfon® System T24 X™ DLC för att lära dig mer om DLC-clipsen.

Skär till med vår nya kniv

Med en av våra nyaste produkter, X-kantskniv för baksidor, får du 25 mm extra montageutrymme på baksidan av undertaksskivan vid dolt montage, utan att ytskiktet påverkas. Klicka här för att beställa ett prov på våra modulundertak.

Kombinerar design med funktion

Vi visar ett snabbt och enkelt sätt att göra  specialändringar i montaget med Chicago Metallic™ krysskoppling för T-profil och Chicago Metallic™  T-kryss, och vi presenterar Rockfon® System Ultraline E™; ett robust och allsidigt undertakssystem som ger enkel integration av mellanväggar, ljusarmaturer och butiksskyltar via det smala spåret i profilerna. Du kan också ladda ner systembeskrivningen för Rockfon System Ultraline eller beställa prover på Chicago Metallic™ Ultraline 3500.

Grid News-arkiv

Alla tidigare utgåvor av Grid News kan laddas ner downloades. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få senaste nyheterna samt Grid News.

Relaterade nyheter