En ljudabsorberande baffel ger bra ljud i alla utrymmen!

1 februari 2020

Vi är glada att kunna presentera Rockfons nya baffelsortiment som består av bafflar med 2- eller 4-sidiga ramar. Montaget går snabbt och enkelt.

Få akustisk komfort

Idealisk i områden med termisk massa eller där frekvent och obehindrad åtkomst till olika installationer är viktigt. Rockfons nya baffelsortiment består av tre olika bafflar.

Rockfon Humitec® Baffle passar i krävande inomhusmiljöer, ofta med hög luftfuktighet och/eller områden som kräver frekvent rengöring. Rockfon Universal™ Baffle är framtagen för kontor, skolor, detaljhandel eller fritidssektorn och finns i vit och ytterligare 31 kulörer. Vår Rockfon Industrial™ Baffle har en hållbar yta och passar bäst i bullriga industrilokaler, där det är viktigt att hålla ner bullernivåerna för de anställdas skull.

Beställ varuprov och se den nya vita Rockfon Universal ytan.

Många montagesätt

Alla Rockfons Bafflar har ett patenterat muliclips på ramen som ger snabbt och enkelt montage.

Rockfon Baffel ankarskena är en flexibel lösning som ger ett mångsidigt arbetsutrymme och skapar en estetisks tilltalande rak finish. Rockfon Baffel T24, som också finns i en ECR-version, ger Chicago Metallic™ T24 bärverkets styrka och en fast anslutning till Rockfon baffeln. Bafflarna kan också monteras med någon av våra två typer av wire; design eller klassisk eller med justerbara pendlar. Alla tre sätten gör det enkelt att justera bafflarnas höjd. Rockfon Baffle ECR direktfäste säkerställer jämnhet eftersom man använder samma infästning för två bafflar.

Hitta rätt baffel

Utforska vilken av Rockfons baffellösningar som är rätt för ditt nästa projekt på vår hemsida. Gå till produktsidorna för Rockfon Humitec Baffel, Rockfon Universal Baffle eller Rockfon Industrial Baffel där du kan hitta datablad och systembeskrivningar.