Våra bärverk och undertaksskivor har fått nya färger

23 mars 2021

I senaste utgåvan av GridNews kan du läsa om våra nya eleganta färger på hela Rockfon Color-all sortimentet och hur bärverk med matt ytfinish nu kan matchas med skivor i samma kulör. Du kan också läsa om ett nytt montagesystem för direktmontage till Rockfon Eclipse och om ett litet, smart, nytt tillbehör att hänga upp skyltar med.

Eftersom ljuset inte reflekteras på de nya matta bärverksprofilerna i olika färger, reduceras blänk och kontrasten mellan akustikskivorna och bärverkssystemet minskas och ger en mer enhetlig look.

34 nya färger – på både bärverk och skivor

Montera ett fantastiskt akustiskt undertak med det nya färgsortimentet i Rockfon Color-all serien som består av eleganta, matta färger.

De nya färgerna är noga utvalda med fokus på att de skall kunna kombineras. Antingen ton i ton eller inom samma färgskala. Inte nog med det! Våra bärverkssystem finns nu i samma färger som undertaksskivorna. Bärverket har ett läckert matt ytskikt som gör att undertaket får ett homogent uttryck - även med synliga profiler.

På vår hemsida kan du leka med färgerna och matcha dem kors och tvärs och se med egna ögon hur de olika färgerna harmonierar med varandra. Du kan också läsa om hur projektet med ett nytt färgsortment växte fram och bakgrunden till det, samt beställa färgkartor och mycket mer.

Läs mer i GridNews

Mixa och matcha - släpp loss kreativiteten

Nytt, snabbt och enkelt montage av Rockfon Eclipse

Ett nytt tillbehörspaket för direktmontage gör det betydligt enklare för dig att montera våra Rockfon Eclipse skivor. Montageprocessen förenklas och avståndet mellan bjälklag och undertak blir mer exakt. 

Rockfon System Eclipse Step 4

Det blir inte enklare än så här att hänga upp skyltar

Vi har bytt ut vårt gamla skyltclips till ett nytt. Det nya skyltclipset består endast av en del, vilket sparar dig tid. Se det nya skyltclipset ...

Twist clip with bolt with hole

Relaterade artiklar