Visste du att vi tillbringar 90% av tiden inomhus?

8 februari 2019

Även om det kan vara svårt att förstå att vi faktiskt spenderar så mycket tid inomhus så läste du rätt.

Idag lockar snygg design, vackra möbler och inredningsdetaljer som aldrig förr, men vi måste komma ihåg att få in mycket dagsljus och bra akustik i inredningen. För vem kan uppskatta detaljer om miljön är så bullrig att den ger en huvudvärk och påverkar det allmänna välbefinnandet?

Detta var utgångspunkten för många av de lösningar vi visade på Stockholm Furniture Fair. Vi ville berätta om de många fördelar man får genom att använda Rockfons akustiska undertakslösningar, men också att Rockfons produkter i hög grad kan användas i modern design.

Överraskande många designmöjligheter

Mässan blev en stor succé. Förutom att vi nominerades för bästa monter av Archiproducts så hade vi många besökare. Det var stort intresse för alla våra färg-, och designmöjligheter och hur man på bästa sätt kan kombinera design och akustik på arbetsplatser och i skolor. Många blev överraskade när vi berättade att de olika delarna i montern var uppbyggda av Rockfonprodukter. För många blev det lite av en aha-upplevelse att Rockfon kan vara så färgglatt och att det är lätt att skapa en varm och trevlig atmosfär, utan att behöva kompromissa med akustiken.

Rockfon akustiklösningar samspelar med inredning och estetik och fyller sin funktion, att öka trivsel och välbefinnande.

Relaterade nyheter