Nytt multifunktionellt beslag gör det lätt för dig att bygga broar och göra infästningar

13 maj 2019

Låt oss göra det enkelt. Senaste utgåvan av GRID NEWS fokuserar på vårt nya Chicago Metallic™ multibeslag. Ett helt nytt multifunktionellt beslag som vi tagit fram för att göra det lätt för dig att bygga broar och göra infästningar.

Chicago Metallic™ multibeslag för T-profil

Chicago Metallic™ multibeslag för T-profil

Infästningar

Det nya multibeslaget gör det möjligt med mindre justeringar av bärverkets position. Det är stabiliserande och säkrar bärverkets räta vinkel mot väggen eller andra T-profiler på ett enklare sätt än någonsin. 

Bygg broar

Multibeslaget är helt optimerat för Rockfon Systemen. Utformningen gör det lätt att fästa  T-profiler oavsett vilken tjocklek eller modulstorlek undertaksskivan eller serviceinstallationen har.

Se själv

Vi har uppdaterat två av våra montagevideos Rockfon® System T24 X DLC™ och Rockfon® System T24 X™ som nu också visar hur man monterar det nya multibeslaget. Montagevideon med Rockfon System T24 X visar dessutom hur man använder ett annat bra tillbehör från Rockon sortimentet, den nya Chicago Metallic™ X-kants kniven.

Titta gärna även på våra andra montagevideos som t.ex. Rockfon® System VertiQ C Wall™.

Håll dig uppdaterad

Glöm inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev så du är säker på att inte missa några bärverksnyheter från Chicago Metallic™. 

Relaterede artikler